Assortiment

Choi Kwai International heeft een ruim assortiment, waar de restauranthouder voor zijn gehele inkoop terecht kan. Wij bieden u niet alleen de "grote merken", maar ook veel plaatselijke labels en producten uit het verre Azië. Choi Kwai levert producten met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Onze inkoopafdeling koopt zoveel mogelijk rechtstreeks in Azië en hun doel is het assortiment op uw vraag af te stemmen.

Wij letten bij de aanschaf van producten niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten. Hierbij hebben wij in het bijzonder aandacht voor ons vers en diepvriesassortiment. Om deze vervolgens in onze hypermoderne geconditioneerde omgeving op te slaan voor u. Aanschaf van producten vindt dus plaats tegen eigen scherpe inkoopvoorwaarden, maar zeer zeker ook tegen de gewenste kwaliteitsnormen.

Ons assortiment is onder te verdelen in de volgende hoofdgroepen:

  • Vers
  • Drooggoed
  • Non-food
  • Vriesgoed

In deze hoofdgroepen hebben wij recent opgenomen, een uitgebreide variatie aan ijssoorten, verse zalm, kreeft en krab en een uitgebreid assortiment sesamolie. Ons productaanbod is zeer gevarieerd en wij raden u dan ook aan om onze catalogus te raadplagen om het gehele assortiment te bewonderen. U kunt onze catalogus downloaden als PDF document.

Als u niet over Acrobat Reader beschikt om PDF documenten in te zien dan kunt u deze via deze link gratis downloaden.